NANO Supermarkt Een expositie van nanotech-producten

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Kom kijken in de NANO Supermarkt naar de speculatieve nanotech-producten die mogelijk de komende 10 jaar in de schappen liggen.

De NANO Supermarkt is een tentoonstelling, gemaakt door kunstenaars en ontwerpers. Bewonder de Google Nose, Energy Belt, Interactieve Muurverf, Het Genezingsspel en andere coole producten. In de reizende winkel ervaar je de impact van nanotechnologie op je dagelijks leven. De debatveroorzakende nanotech producten in de NANO Supermarkt zijn zowel innovatief en nuttig als ook griezelig en verontrustend.

De producten dienen als scenario’s voor potentiële toekomsten, die je helpen beslissen welke nano-toekomst jij eigenlijk wil.

via Next Nature Network
INNOVATE EXPERIENCE

Tijdens Innovate Festival 2018 kan iedereen kennismaken met meer dan 100 innovaties op het gebied van techniek, kunst en wetenschap. Op zaterdag 6 oktober vindt de grote Innovate Experience plaats. Beleef en voel welke vernieuwingen er zijn op het gebied van onder andere energie, voeding, gezondheid, vormgeving en mobiliteit. Innovate is hèt gratis festival voor iedereen die vandaag wil weten wat er morgen en in de toekomst gebeurt.

Datum

zaterdag 6 oktober 2018 van 11:00 tot 18:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) Westervoortsedijk 73 6827 AV, Arnhem Nederland

Contact