Meander, colleges over onderzoeken Colleges

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Op de open dag zijn er colleges die gaan over het onderzoek dat in het Medisch Centrum plaatsvindt, bijvoorbeeld over ethiek, cardiologie, methodologie en nog veel meer.

Ben je na de informatiemarkt nog niet uitgekeken op het onderzoek? Dan zijn deze colleges zeker wat voor jou. Je hoort verhalen over de onderzoeken waarover je hebt gelezen op de informatiemarkt, en nog veel meer.

Wist je bijvoorbeeld dat er een groot verschil zit tussen het opereren met een robot en een laparoscoop? Dit kun je ervaren op de activiteitenmarkt maar Ivo Broeders legt hier tijdens zijn college graag meer over uit. Bijvoorbeeld waarom de operatie robot zo geschikt is voor bekkenbodem chirurgie. Daarnaast zullen er colleges gegeven worden over cardiologie, ethiek, Hyperbare Geneeskunde, methodologie en Healing Environment.

via Meander Medisch Centrum

Programma

Het volledige programma is binnenkort bekend

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 11:00 tot 15:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Meander Medisch Centrum Maatweg 3 3813 TZ, Amersfoort Nederland