Maak je eigen waterfilter Workshop

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Hoe blijft het water in Nederland schoon? Tijdens deze workshop leer je over waterzuivering en maak jij je eigen waterfilter.

Vind jij het ook zo gewoon dat er schoon en gezond drinkwater uit de kraan komt? En zou jij wel eens willen weten waar ons drinkwater eigenlijk vandaan komt en hoe het beschermd en gezuiverd wordt? Op deze vragen krijg je antwoord bij deze workshop. Je leert hoe de bodem het water zuivert, maar je gaat ook zelf aan de slag met het bouwen van je eigen waterfilter.

via RIVM

Bijzonderheden

Legitimatie met een geldig identiteitsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar verplicht. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein.

Aanmelden

Voor deze workshop is aanmelden vooraf verplicht via de website. Dit is ook nog beperkt mogelijk op locatie op de dag zelf.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 tot 10:45
zaterdag 5 oktober 2019 van 11:00 tot 11:45
zaterdag 5 oktober 2019 van 12:00 tot 12:45
Toon alle data

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

RIVM Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 3721MA, Bilthoven Nederland

Contact

(030) 2744189

Organisatie