LUMC Wetenschapsdag 2019 Open dag

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Bijna dertig afdelingen van het LUMC presenteren zich aan het grote publiek tijdens de open dag. Er is een divers scala aan activiteiten en het Anatomisch Museum is open voor publiek.

Hoe kun je in een lichaam kijken? Hoe gaat orgaandonatie in zijn werk? Wat gebeurt er in een apotheek? Even uitpuffen van alle actie kan in de collegebanken. Heb je wel eens een bestralingsapparaat van dichtbij gezien? Of wil je leren reanimeren of een wond hechten? Dit en nog veel meer kan op deze open dag.

via Leids Universitair Medisch Centrum

Anatomisch Museum

Breng op de Wetenschapsdag ook een bezoekje aan het Anatomisch Museum. Dit museum is maar twee dagen per jaar geopend voor publiek. De rest van het jaar wordt het vooral voor onderwijs gebruikt. Houd er wel rekening mee dat het museum voor kleinere kinderen minder geschikt is en er een wachtrij kan ontstaan.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 12:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

LUMC Albinusdreef 1 2333ZA, Leiden Nederland

Contact

071-5268005