Lies Theatervoorstelling

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
In de titel '£¥€$' kun je ‘lies’ zien, of ‘eyes’, of Pond, Yen, Euro en Dollar. Hoe dan ook, leugens of valuta, het gaat over geld. Theaterperformancegroep Ontroerend Goed nodigt je uit om in de huid te kruipen van de grootgeldbezitters.

De grootgeldbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben. De gezichten die we nooit te zien krijgen. Voor één avond mag je in hun stoel plaatsnemen. You call the shots. Jij staat in het centrum van ons economisch systeem. Jij bepaalt elke koers. En wie weet kun je van de wereld een betere plek maken, eerlijker, verantwoordelijker, want u zal het zeker en vast anders doen.

Na de ‘Personal Trilogy’, waar jouw zelfkennis één-op-één op de proef gesteld werd, en de confrontatie met je stemgedrag in ‘Fight Night’, richt Ontroerend Goed zijn pijlen ditmaal op wat echt waarde heeft: geld.

Vele experts zeggen dat als we allen zouden beseffen wat geld echt betekent, er een revolutie zou uitbreken. Het hele systeem zou imploderen want het vertrouwen, dat essentieel is, zou verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ontroerend Goed nodigt je uit om aan tafel te schuiven en het systeem van binnenuit te bespelen.

Prijs

Regulier € 12,-
Jongeren t/m 25 jaar € 8,-
Studenten Studium Generale Gratis

Tickets

Kaarten voor deze theatervoorstelling zijn te koop via de website.

Datum

dinsdag 10 december 2019 van 18:00 tot 20:00
dinsdag 10 december 2019 van 21:00 tot 23:00

Prijs

€ 12,00

Locatie

Universiteit Gent, campus Bijloke, Zwarte Zaal Louis Pasteurlaan 2 9000, Gent België

Contact

+32 (0)9 267 01 31