Lichtkrant programmeren met Arduino Workshop programmeren

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
De Arduino is een USB-programmeerboard waarmee je sensoren kan programmeren en aansturen. Tijdens deze workshop leer je de basis van de Arduino programmeertaal en ga je je eigen lichtkrant programmeren.

Met een speciaal led-board met 256 ledlampjes kan je je eigen lichtkrant programmeren. Stel je eigen tekst in, varieer de snelheid en nog veel meer! Voor € 25,- mag je je de Arduino en sensoren die je tijdens de workshop hebt gebruikt mee naar huis nemen. Je kunt achteraf betalen op locatie.

Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zaterdag 7 oktober 2017 van 13:30 tot 16:00

Prijs

€ 10,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Medialab Bibliotheek Eemland Eemplein 71 3812 EA, Amersfoort Nederland