Letterbeesten Educatief programma voor groep 3

Educatief programma voor groep 3 van het basisonderwijs, waarin de leerlingen met een kist vol letterspelletjes langs alle dieren in het museum komen.

Dit is een educatief programma voor het basisonderwijs Bekijk de overzichtspagina van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam voor alle regulier toegankelijke activiteiten.

Welke dieren zitten er verstopt onder het spannende kleed? Aan de hand van gehusselde letters die de leerlingen in de juiste volgorde moeten zetten, raden zij zelf welke dieren zich verstoppen. Ze krijgen te horen welk slim trucje elk dier heeft en natuurlijk mogen ze de opgezette dieren ook even voelen (dan merken ze dat een egel echt prikt en dat de schildpad een stevig huis op zijn rug heeft). Nu de leerlingen hebben laten zien dat ze de letters al kunnen lezen gaan ze op pad. Gewapend met een letterkist met allerlei voorwerpen gaan ze in het museum laten zien hoe goed ze al kunnen lezen en schrijven.

Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Leerdoelen

Deze les sluit aan bij kerndoelen 40, 41 en 56 van de kerndoelen primair onderwijs, opgesteld door het ministerie van OC&W.

Prijs

Per leerling € 2,-
Begeleiders Gratis

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m zondag 11:00 – 17:00 uur

Inschrijven

Deze museumles is geschikt voor leerlingen uit groep 3 van het basisonderwijs. Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website.

Datum

vanaf vrijdag 22 juli 2016 van 11:00 tot 17:00

Prijs

€ 20,00

Locatie

Westzeedijk 345 3015 AA, Rotterdam Nederland

Contact

+31 (0)10 436 42 22