Leren over vaccineren Spel

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Meningokokken? Polio? Rodehond? Waarschijnlijk heb je niet vaak van deze ziekten gehoord. Gelukkig komen ze ook bijna niet meer voor in Nederland. Help jij mee de bacteriën en virussen buiten de deur te houden?

De allerkleinsten kunnen infectieziekten memory spelen. Ook zijn er wedstrijdjes ‘raak schieten’ met grote spuiten (zonder naalden) gevuld met water. Er is ook een dokter aanwezig waar jij of je ouders vragen over ziekten, weerstand en prikken kunnen stellen.

via RIVM

Bijzonderheden

Legitimatie met een geldig identiteitsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar verplicht. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein.

Aanmelden

Voor deze activiteit is aanmelden vooraf verplicht via de website. Dit is ook nog beperkt mogelijk op locatie op de dag zelf.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 10:00 tot 13:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

RIVM Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 3721MA, Bilthoven Nederland

Contact

0302744189

Organisatie