Laat de maanlander afdalen Workshop en voorstellingen

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Onder de noemer 'Vijftig jaar maanlanding' kunnen jong en oud zich uitleven met een workshop rond ruimtevaart en zwaartekracht en full dome planetariumvoorstellingen.

Dompel je onder in de maanlanding van 1969. In een workshop ga je aan de slag met een maanlander. Maak de juiste keuzes en zorg er voor dat jullie lander de observatietoren heelhuids kan afdalen. Daarnaast zijn er de hele dag spectaculaire fulldomevoorstellingen in het planetarium en kun je een kijkje nemen door de telescopen in de observatietoren van Volkssterrenwacht Cozmix.

Prijs

Workshop Gratis
Planetariumvoorstelling regulier € 6,-
Planetariumvoorstelling t/m 17 jaar € 5,-
Dag van de Wetenschap

De Dag van de Wetenschap is het grootste wetenschapsevenement in Vlaanderen en Brussel. Deze dag richt de spots op álles wat met wetenschap en technologie te maken heeft. Enthousiaste wetenschappers uit tal van bedrijven, universiteiten, hogescholen, musea, doe-centra, sterrenwachten en onderzoeksinstellingen bewijzen het je graag. Bereid je voor op verrassende demonstraties, boeiende verhalen én leuke experimenten. Want niet alleen is alles wetenschap, iedereen is ook wetenschapper.

Datum

zondag 24 november 2019 van 10:00 tot 18:00

Prijs

€ 6,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Zeeweg 96 8200, Brugge België

Contact

+32 (0)50 39 05 66