Kun jij een milieu-ongeluk aan? Proefjes en demonstraties

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Door het ruiken en meten van stoffen en het bekijken van monstername-apparatuur maak je kennis met de mobiele laboratoria van het RIVM.

Op de snelweg is een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen gekanteld. De brandweer wil snel weten om welke stoffen het gaat en of er gevaar is voor de omgeving. Kun jij als RIVM’er de brandweer helpen door monsters te nemen en te laten onderzoeken?

Photo detail
RIVM

Aanmelden en legitimatie

Voor deze activiteit is aanmelden verplicht via de website is verplicht. Daarnaast dient iedereen vanaf 14 jaar zich te legitimeren met een geldige Rijkspas of een geldig identiteitsbewijs. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein van de RIVM Kennisparade.

Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zaterdag 7 oktober 2017 van 10:00 tot 16:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

RIVM Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 3721MA, Bilthoven Nederland

Contact

030 - 274 91 11

Organisatie