Krijg jij deze ramp onder controle? Virtual reality voor jongeren vanaf 14 jaar

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Tijdens deze virtual reality beleving zie jij voor je ogen een ramp gebeuren. Weet jij wat je moet doen? Naast deze beleving zijn er allerlei andere activiteiten te doen.

Overal klinken sirenes; brandweerwagens en ambulances schieten voorbij. In de regio Kennemerland is een ramp gebeurd. Het is een ravage en er zijn slachtoffers. En dat alles live voor jouw ogen via een Virtual Reality scherm.

Wat nu? Kun jij helpen? Wat moet je kunnen en weten? Ben jij vandaag de hulpverlener in het crisisteam? En bedenk jij samen met collega hulpverleners en high tech middelen hoe je deze ramp aanpakt? Of test je liever langs de zijlijn je specifieke deskundigheid?

Doelgroep

De virtual reality beleving is geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar. Naast deze hoofdactiviteit zijn er nog andere activiteiten die geschikt zijn voor kinderen vanaf 8 jaar.

Programma

Het volledige programma is binnenkort te vinden op de website

Aanmelden

Binnenkort kun je je aanmelding via het e-mailadres op de website

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 11:00 tot 16:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Veiligheidsregio Kennemerland Zijlweg 200 2015 CK, Haarlem Nederland

Contact

+31 (0)23 515 95 00