Kindermiddag met de zon Workshop en film

Voor kinderen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Kinderen van zes tot twaalf jaar leren alles over onze ster, de zon, op deze kindermiddag. Luister naar verhalen over de planeten in ons zonnestelsel en ga aan de slag met het knutselen van je eigen zonnewijzer.

Als je al heel veel weet over de zon en de planeten, mag je dat gerust heel kort aan de groep vertellen. Als je klaar bent met knutselen kun je in het planetarium kijken naar filmbeelden van de zon, en genieten van een film. Wie weet schijnt de zon buiten ook, en kun je hem in het echt zien door de zonnekijker. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 14:00 tot 16:30

Prijs

€ 5,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Publiekssterrenwacht Phoenix Ampsenseweg 10 7241 NB, Lochem Nederland

Contact

+31 (0)6 25 10 95 73