Into Space Programma in het thema van de ruimte

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Beleef een buitenaardse ervaring. Bezoek het ISS en ga op de foto met een astronaut.

Ga helemaal de ruimte in met verschillende workshops: Galaxy slijm maken, knip, plak en kleur je eigen maanraket, bouw je eigen spaceraket van begin tot eind of maak je eigen space snowglobe voorzien van alle galaxy sterren. Nog niet genoeg van de ruimte? Kleur dan je eigen maanlandig op een levensgrote maan.

Breng een bezoekje aan het International Space Station (ISS), maar dan met een VR-bril. Helemaal gek van de ruimte? Ga dan op de foto met een astronaut in een Appollo maanpak of maak een selfie met de Spacewand.

Film

De Sci-Fi film thriller ‘Sector 9S’ is te zien. Let op; deze film kan spannend zijn.

Prijs

De workshops, demonstraties, mini-college, filmvertoning en de ISS-tour zijn gratis in combinatie met een geldig entreeticket.

Regulier €7-,
7 t/m 17 jaar €4,-
0 t/m 6 jaar Gratis
Studenten Gratis
Delftpas & Rotterdampas houders Gratis
Museumkaart Gratis
CJP 50% korting
Weekend van de Wetenschap 2018

Ga op 6 en 7 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 7 oktober 2018 van 11:00 tot 17:00
zaterdag 6 oktober 2018 van 11:00 tot 17:00

Prijs

€ 7,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Mijnbouwstraat 120 2628 RX, Delft Nederland

Contact

+31 (0)15 278 52 00