Agenda-overzicht

Uw activiteit op NEMO Kennislink

De agenda van NEMO Kennislink is de enige landelijke online-agenda met activiteiten en evenementen over wetenschap. Dé manier dus om aandacht te genereren voor uw activiteit bij de juiste groep mensen. Bovendien is het vermelden van uw activiteit op de agenda van NEMO Kennislink eenvoudig en geheel gratis.


Let op:
Wil je vaker activiteiten aanmelden? Vraag dan een NEMO Kennislink Agenda account aan en maak gebruik van extra onderdelen.

Contactgegevens

* = verplicht

Uw naam en e-mailadres worden alleen gebruikt voor de communicatie over de aangemelde activiteit en worden nooit getoond op NEMO Kennislink.


Organisatiegegevens

* = verplicht

Wanneer u een activiteit op NEMO Kennislink plaatst, maken wij een profielpagina voor uw organisatie aan waaraan de activiteiten worden gekoppeld. Onderstaande gegevens worden op deze pagina getoond.


Mocht uw logo niet online staan, dan kunt u het ook mailen naar [email protected] onder vermelding van AGENDA + LOGO + de naam van uw organisatie.

Adresgegevens van uw organisatie

Activiteitsgegevens

* = verplicht
Geef een aantrekkelijke en korte titel. Voorbeeld: De dodo op Mauritius
Vat uw activiteit samen in maximaal 140 tekens. Deze samenvatting wordt o.a. op de homepage getoond maar is ook de eerste alinea van de beschrijving van uw activiteit.
Vul hier een duidelijke, aantrekkelijke beschrijving in van de activiteit in één tot drie alinea's. Plaats een lege regel tussen twee stukken tekst om alinea's te maken. Gelieve geen bijzonderheden over prijs of datum te vermelden want hiervoor zijn aparte invulvelden.
U kunt uw afbeelding ook mailen naar [email protected] onder vermelding van AGENDA + Afbeelding + de titel van uw activiteit. De Rechten van de afbeelding moeten uw eigendom of creative commons (cc) zijn. Vermeld deze informatie in de bestandsnaam of los in uw email.
Vul hier de algemene bijzonderheden in. Bijvoorbeeld: Deze lezing is in het Engels, of inschrijven is verplicht
Vul één richtprijs in waar bezoekers aan moeten denken. Mochten er meerdere prijsklassen beschikbaar zijn dan kunt u dit binnen de bijzonderheden invullen.
Vul hier eventuele bijzonderheden in. Voorbeeld: Afwijkende prijzen voor...

Datum / periode van de activiteit

:
:
Mochten er bijzonderheden over de datum zijn, of zijn bovenstaande opties niet voldoende om de data toe te voegen kunt u dit hier beschrijven.

Tip: mocht u op verschillende data op andere locaties een activiteit aanbieden dan kunt u dat hier invullen. Wij zorgen dat dit duidelijk op NEMO Kennislink komt te staan.

Contactgegevens van de activiteitLocatie van de activiteit
Nederland
Vlaanderen

Extra details over de activiteit

Vink minimaal één en maximaal vijf typen aan.

3. Klaar, niets vergeten?

Heeft u alle informatie over uw activiteit ingevuld?
Bent u de verplichte velden (*) niet vergeten?

Nadat u op verzenden heeft geklikt wordt alle informatie over uw activiteit voor verdere verwerking naar onze redactie gestuurd. Mochten er nog vragen zijn dan neemt de redactie contact met u op. Hier kunnen enige dagen overheen gaan.