Het Opvoedcircus Theatercollege door Stine Jensen en Frank Meester

Voor volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Wanneer doe je het goed als ouder? Filosofen Stine Jensen en Frank Meester doen een dappere poging om deze vraag te beantwoorden en niet langer af te doen met: ‘Opvoeden, je kunt het nooit goed doen’.

Opvoedgoeroes roepen van alles. De ene zegt dat de we ‘tefal-jongeren’ creëren: snel gefrustreerd en manipulatief. Een ander beweert dat je het kind alles zelf moet laten ontdekken en weer een ander pleit juist voor een autoritaire opvoeding.

In een sprankelend theatercollege met humor en zelfspot banen de ervaringsdeskundigen Stine Jensen (gescheiden, één dochter van zes) en Frank Meester (getrouwd, twee tienerzonen) zich een weg door het opvoeddoolhof om het juiste midden te vinden.

Over de sprekers

Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker bij omroep HUMAN. In de televisieserie Dus Ik Ben over de wortels van identiteit – gebaseerd op haar gelijknamige bestseller – maakte ze in 2016 ook een aflevering over opvoeden. In 2015 werd haar kinderboek Lieve Stine, weet jij het? bekroond met de Zilveren Griffel.

Frank Meester is filosoof, publicist en musicus. Hij heeft diverse boeken geschreven, waaronder een aantal samen met zijn broer. Daarnaast verschijnen er regelmatig columns van zijn hand in Filosofie Magazine, de Volkskrant en Trouw. Hij was onder meer te zien in de televisieseries Dus Ik Ben en Dus Ik Ben, jr. van Stine Jensen.

Tickets

Kaarten voor dit theatercollege zijn te koop via de website.

Datum

woensdag 15 november 2017 vanaf 20:30

Prijs

€ 17,50

Locatie

Waagplein 1 1441 BR, Purmerend Nederland

Contact

+31 (0)299 43 22 05