Het leukste reisje van Nederland Zomervakantieprogramma

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Ga op een culturele reis langs zes musea tijdens het leukste reisje van Nederland.

Ga op avonduur in Het Spoorwegmuseum, het Cobra Museum, het Kinderboekenmuseum, het Nationaal Militair Museum, Beeld en Geluid en het Rijksmuseum van Oudheden. Met een speciaal paspoort op zak leiden de zes musea je langs diverse bestemmingen. In dit paspoort verzamel je per bestemming een stempel en met een vol paspoort krijg je toegang tot de magische eindbestemming.

Met het Rijksmuseum voor Oudheden reis je terug naar de Oudheid en beleef je hoe de oude Egyptenaren omgingen met hun doden. Het Nationaal Militair Museum neemt voor deze gelegenheid een aantal van hun militaire voertuigen mee naar het Spoorwegmuseum. Maak een stoere foto van jezelf in een echte tank in een outfit naar keuze.

Beeld en Geluid dompelt je onder in de wereld van de radio en leert je hoe je een hoorspel of podcast maakt. Door het Kinderboekenmuseum word je meegenomen op een ietwat brutale reis waar diverse kunstenaars een ode brengen aan Annie M.G. Schmidt. Met het Cobra Museum krijg je de unieke kans om mee te schilderen aan een enorm Cobra kunstwerk. En het Spoorwegmuseum neemt je mee op een proefrit van Parijs naar Constantinopel.

Prijs

Regulier € 17,50
Kinderen t/m 3 jaar Gratis
Museumjaarkaart Gratis
BankGiro Loterij VIP-KAART Gratis

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Datum

zaterdag 29 juni 2019 t/m zondag 7 juli 2019

Prijs

€ 17,50

Locatie

Maliebaanstation 3581 XW, Utrecht Nederland

Contact

+31 (0)30 230 62 06