Het Eten van Mensen Diner met Martijn Engelbregt en Jasmin Moeller

Voor volwassenen
Tijdens Het Eten van Mensen draait het niet enkel om wat er op je bord ligt, maar ook om hoe jij hierop reageert. Voor dit Neo-Futurist Dinner richten Martijn Engelbregt en Jasmin Moeller vijf ruimtes in, waar iedereen op eigen wijze doorheen reist.

Heb je vannacht goed geslapen? Misschien heb je behoefte aan een pikante damp voor wat meer pit, of ben je juist gebaat bij een flamboyante fondue ter ontspanning. In vijf gangen voedt dit diner je hele mens-zijn. Op zintuiglijke, emotionele, maar ook esthetisch en sociale wijze nemen we je mee op een culinaire route door je persoonlijke ik.

Photo detail
Mediamatic

Over de ontwerpers

Martijn Engelbregt maakt graag ontregelende verbindingen met Circus Engelbert, schroomt niet te schuren, en zoekt de grenzen van de hokjesmaatschappij op. Met Het Eten van Mensen gaat hij voorbij gangbare culinaire verwachtingspatronen. Via onverwachte kruisbestuivingen tussen zintuigen, smaken en gevoelens nodigt dit diner bezoekers uit hun mens-zijn te op een nieuwe manier te voeden en te verruimen.

Jasmin Moeller is geïnspireerd door de absurditeit van het dagelijks leven. Ze creëert werk dat direct reageert op de omgeving, waar het publiek een fysiek onderdeel van uitmaakt. In haar werk stelt Moeller graag vragen, bijvoorbeeld naar het kunstenaarschap, of naar grote romantische idealen. Zo brengt ze theorie graag in perspectief. Eerder maakte ze voor Mediamatic een wandeltocht met verschillende vragen over het leven en de kunst. Met dit diner zet zij wederom haar achtergrond in psychologie, theaterstudies en de kunsten in voor een verbindende ervaring die dialoog stimuleert.

Het diner wordt bereidt door Thorwald Voss, de chef-kok van Mediamatic ETEN.

Neo-futurist Dinners

Voor de Neo-Futurist Dinners nodigt Mediamatic verschillende kunstenaars en koks uit om hun idee over het eten van de toekomst te presenteren. Deze diner-reeks experimenteert met de manier waarop voedsel, kunst, wetenschap en maatschappij samenkomen.

Prijs

Regulier € 50,-
Studenten € 30,-
Drankarrangement € 15,-

Reserveren

Voor deze diners is reserveren verplicht via de website.

Datum

zaterdag 9 juni 2018 van 19:30 tot 22:30
vrijdag 8 juni 2018 van 19:30 tot 22:30
donderdag 7 juni 2018 van 19:30 tot 22:30
woensdag 6 juni 2018 van 19:30 tot 22:30
Toon alle data

Prijs

€ 50,00

Locatie

Mediamatic Biotoop Dijksgracht 6 1019BS, Amsterdam Nederland

Contact

+31 (0)20 638 99 01

Organisatie