Het belang van biodiversiteit Presentatie en rondleiding

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Tijdens deze presentatie en rondleiding leer je meer over biodiversiteit. Je kunt geen krant of tijdschrift openslaan of je leest wel iets over biodiversiteit, maar wat is het precies?

Biodiversiteit is een onderwerp dat de gemoederen flink bezighoudt. Hortus Alkmaar beschikt, dankzij de manier van tuinieren, over een enorme biodiversiteit. Veel soorten zijn de afgelopen tijd geïnventariseerd, waaronder mossen, (nacht-)vlinders, libellen, lieveheersbeestjes en vogels. Tijdens een presentatie met aansluitend een rondleiding door de tuin ervaar jij zelf hoe belangrijk biodiversiteit is en wat ieder zelf kan doen aan de verbetering ervan in zijn of haar eigen omgeving.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 13:00 tot 14:30

Prijs

€ 5,00

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Hortus Alkmaar Berenkoog 37 1822 BH, Alkmaar Nederland

Contact

0725669639

Organisatie