Health Lab Backstage bij de VU

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Een gezondheidslaboratorium waar je in een parcours je flexibiliteit, balans, kracht & hartslag kunt testen. Hoeveel lijk jij op je ouders, broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes. Test hoe fit jij bent.

Deze activiteit is onderdeel van de open dag van de VU en het VUmc en wordt georganiseerd door het Nederlands Tweelingen Register en faculteit Gedrags- en Bewegingswetenschappen van de VU. Ontmoet wetenschappers in workshops en doe mee aan proefjes en experimenten.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Alle activiteiten VU Amsterdam en VUmc

Kijk op de overzichtspagina’s van de VU Amsterdam en het VUmc voor alle activiteiten van deze organisaties tijdens het Weekend van de Wetenschap 2017. In het blokkenschema op de website vind je de aanvangstijden en locaties.

Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zaterdag 7 oktober 2017 van 12:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

VU-Hoofdgebouw (campus) De Boelelaan 1105 1081 HV, Amsterdam Nederland