Fashion for Good Experience Pop-up tentoonstelling

Voor families
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Wil jij alles weten over hoe jouw kleding gemaakt wordt? En waar je kleding precies vandaan komt? Bij Fashion for Good leer je alles over hoe het maken van kleding de natuur beschadigd, maar ook wat je hier zelf tegen kunt doen.

In de Fashion for Good Experience leer je alles voor duurzame en milieuvriendelijke kleding. Je kunt op digitale ontdekkingsreis met een RFID-armband, die je volgt door het museum en leer daarmee hoe je zelf actie kunt ondernemen en een positieve invloed kunt hebben op de mode-industrie. Fashion for Good vertelt jou de verhalen achter de kleren die je draagt en daagt je uit mee te denken aan een nieuwe en beteren manier van kleding kopen, dragen en wassen.

Programma

11:30 uur Ontdek hoe kleding gemaakt wordt
14:30 uur Ontdek hoe kleding gemaakt wordt

Hele dag

  • De Engels en Nederlanstalige gidsen in het museum helpen je op jouw eigen ontdekkingstocht en maken samen met jou je eigen Good Fashion Action Plan.
  • Altijd al je eigen T-shirt willen ontwerpen? In de Design Studio kun je zelf een T-shirt print kiezen en digitaal op het duurzaamste T-shirt ter wereld printen. Kosten aanschaf t-shirt met print is € 20,-
Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 11:00 tot 18:00
zaterdag 5 oktober 2019 van 11:00 tot 18:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Fashion for Good Rokin 102 1012KZ, Amsterdam Nederland

Contact

Organisatie