Ervaar de impact van communicatie Vaste tentoonstelling

Voor jongeren en volwassenen
Leer over en van de ontwikkelingen binnen de communicatie in deze interactieve vaste tentoonstelling. Via het verleden reis je naar het heden richting de toekomst.

Wat is de invloed van communicatie op jou en je omgeving? Deze vraag staat centraal in de vaste tentoonstelling van het COMM Museum. Het laat je ervaren wat communicatie is, houdt je een spiegel voor en zet je aan het denken. COMM is een permanent tijdelijk museum. Het bordje Work in progress is altijd zichtbaar, want communicatie is constant in ontwikkeling.

Vier verdiepingen, vier thema’s

Impact
Hoe communiceer jij? En wat vinden anderen daarvan? Op de eerste etage leer je meer over communicatie tussen mensen en de invloed van communicatie op jou en je omgeving. Stap in De Bubbel en ontdek hoeveel communicatieprikkels jij op een dag binnenkrijgt. Kun je hiermee omgaan? En hoe reageer je als je helemaal geen prikkels ontvangt? Waar voel jij je het prettigst bij?

COMM Museum

Update
Communicatie is altijd in ontwikkeling, maar de oervorm is nog steeds actueel. Dit ervaar je in zeven updates van communicatie: non-verbaal, verbaal, vastleggen, afstand overbruggen, massacommunicatie, digitaal en toekomst.

Speel het afstandenspel op de interactieve touch-tafel. Probeer jouw boodschap veilig én zo snel mogelijk over te brengen. Ontdek de gevaren die schepen vroeger ondergingen op hun weg naar Indonesië en waarom de post er wel negen maanden over kon doen.

Tools
Hoe belangrijk zijn communicatiemiddelen in jouw dagelijkse leven? Stap op ‘De Weegschaal’ en ontdek hoe aanwezig jij bent op het internet. Hoe zwaar is je digitale afdruk? Kom ook te weten hoe je leven eruit zou zien zónder internet.

Cloud
Hier verbindt COMM zijn collectie met actuele maatschappelijke vraagstukken en de toekomst. De prachtige bibliotheek geeft een indruk van de historie van het museum en van de enorme hoeveelheid kennis over communicatie. Je krijgt een kijkje in de toekomst van communicatie. Praat met een robot en deel je mening over communicatie met andere bezoekers via de buizenpost.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m zondag 10:00 – 17:00 uur
Feestdagen
Nieuwjaarsdag 01 januari Gesloten
Eerste Kerstdag 25 december Gesloten
Oudjaarsdag 31 december 10:00 – 15:00 uur

Prijs

Regulier € 14,50
Kinderen 8 t/m 15 jaar € 7,50
Kinderen t/m 7 jaar Gratis
Gezinsticket
Max. 4 personen, waaronder één volwassene
€ 35,-
CJP € 11,50
Ooievaarspas € 7,25
Museumkaart Gratis

Datum

vanaf zaterdag 4 november 2017 van 10:00 tot 19:00

Prijs

€ 14,50

Locatie

Zeestraat 82 2518 AD, Den Haag Nederland

Contact

+31 (0)70 330 75 00

Organisatie