Een weekend vol Science Tentoonstelling en workshop

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Het Weekend van de Wetenschap bij Science Centre Delft staat dit jaar in het teken van licht. Het programma staat bol van onder andere colleges, workshops, demonstraties en experimenten. Ga jij ook?

Op verschillende locaties in het Science Centre worden er experimenten gedaan met lichtgevende bacteriën en fluorescentie. Neem een kijkje bij deze experimenten of steek je handen uit de mouwen bij workshops met LED verlichting, een Dolpi camera en GOBO Art projector. Leer alles over het licht tijdens de mini-colleges. Het exacte onderwerp van de colleges blijft nog even geheim. Ook kun je de pop-up holografie lichttentoonstelling bewonderen, die door medewerkers van de TU Delft is ontworpen en gebouwd.

Marcha de Haan via Science Centre Delft

Prijs

De demonstraties, experimenten, colleges en de pop-up tentoonstelling zijn gratis. De workshops worden met 50% korting aangeboden tijdens het Weekend van de Wetenschap, in combinatie met een geldig entreebewijs. Kijk voor de prijzen van de workshops op de website.

Tickets voor Science Centre Delft
Regulier € 7,50
Kinderen 0 t/m 6 jaar Gratis
Kinderen 7 t/m 17 jaar €4,50
Gezinskaart (2 volw. + 2 kinderen) € 20,-
CJP 50% korting
Studenten Gratis
Delftpas & Rotterdampas Gratis
Museumkaart Gratis
Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 12:00 tot 16:00
zaterdag 5 oktober 2019 van 12:00 tot 16:00

Prijs

€ 7,50

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Mijnbouwstraat 120 2628 RX, Delft Nederland

Contact

+31 (0)15 278 52 00