De zeven wetten van de liefde Debat

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Hoe is het om je grote liefde kwijt te raken? Verliefd te worden op een ander? Ziek van jaloezie te zijn? Overgenomen te worden door verlangen? Overspel te plegen? (Eindelijk) alleen te zijn? Schrijfster Corine Koole vertelt hierover.

In haar nieuwe boek De zeven wetten van de liefde deelt Corine Koole haar unieke kennis over de liefde. Vanavond praat ze met moderator Hadassah de Boer over de schoonheid ervan, maar ook de pijn en het gemis.

Welke drie fasen kent verliefdheid? Wat zijn de kenmerken van een grote liefde en over welke eigenschappen moet je beschikken om jouw liefde in stand te kunnen houden? En wat houd je over als je alle franje weghaalt, wat is de onmisbare kern van alle liefde?

Photo detail
De Rode Hoed, Amerpodia

Ga met je driehoeksverhouding, (on)gelukkig getrouwde partner, minnaar, Gebroken Hartenclub, oude liefde of scharrel. Alle vormen en maten van liefde zijn welkom.

Over de spreker

Corine Koole maakte de afgelopen jaren meer dan duizend interviews, reportages en verhalen voor kranten en tijdschriften over de liefde. Befaamd zijn haar rubrieken Lust en Liefde in Volkskrant Magazine en De Morgen en Verlaten Vrouw in LINDA. Voor De zeven wetten van de liefde onderzocht ze de zeven thema’s die keer op keer terugkomen als constanten in alle verhalen: Verliefdheid, Verlangen, Seks, Grote Liefde, Eeuwige Liefde, Pijn en Trouw.

Prijs

Regulier € 12,50
CJP en studenten € 10,-
Stadspas € 10,-

Tickets

Voor deze activiteit zijn tickets verkrijgbaar via de website.

Datum

dinsdag 13 februari 2018 van 20:00 tot 22:00

Prijs

€ 12,50

Locatie

Da Costakade 102 1053 WP, Amsterdam Nederland

Contact

+31 (0)20 589 16 80

Organisatie