De superkracht van groenten Lezing door de Groenten Apotheek

Voor families
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
In planten zitten veel voedingsstoffen die goed voor je zijn. Leer meer over de heilzame werkingen van planten tijdens een interessante lezing van de Groenten Apotheek.

Veel groenten zijn gezond en goed voor het lichaam. Maak in deze lezing kennis met wat mogelijk de medicijnen van de toekomst kunnen zijn. Je krijgt meer inzicht in de werking van planten en groenten op je gezondheid. Kinderen kunnen ondertussen hun kennis testen door op een magnetisch bord met een lichaam van een mens plaatjes van groenten op de organen plakken waar deze groenten goed zijn.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 12:00 tot 13:00
zaterdag 5 oktober 2019 van 14:00 tot 15:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

De Groenten Apotheek Hugo de Vriesweg 10 1331AJ, Almere Nederland

Contact

+31 (0)6 20 20 96 13