De Optimist presenteert De Arbeider Literair programma

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Online literair magazine De Optimist trekt voor de derde keer van online naar offline met een programma vol poëzie, muziek, kunst en literatuur, naar aanleiding van het 'Handboek voor een Optimistisch Leven'. Deze keer met het thema arbeid.

Vanavond is het de beurt aan de harde werker, met eelt op zijn handen, die weet hoe de wereld écht in elkaar zit. Of misschien toch de zzp’er zonder pensioen, die tegen een burn-out aanzit, maar wel de spits weet te omzeilen. In elk geval komen de literaire hoekstenen van onze samenleving samen tijdens een avond waarin het ambacht centraal staat. En de vraag hoeft niet te worden geschuwd: valt er nog droog brood te verdienen in de literatuur?

Sjoerd van Leeuwen

In het Handboek voor een Optimistisch leven betrad de arbeider al in al zijn diversiteit het toneel: van de Marlboro Light rokende Trees met haar nepgouden oorbellen en hondenhaar in haar diepe decolleté, webredacteurs van deftige linkse weekbladen tot John Maynard Keynes. Ditmaal laat een verzameling optimistische werkbijen live het beste van hun kunnen laten zien.

Programma

Alexis de Roode, de Poezieboys, Samira Dainan, Wibo Kosters en Helena Hoogenkamp zorgen voor een afwisselende avond waarbij de kunstenaars het woord bij de daad voegen en hun eigen kijk op keiharde arbeid met ons delen.

Prijs

Regulier € 12,50
CJP en studenten € 10,-
Stadspas € 10,-

Tickets

Kaarten voor deze activiteit zijn verkrijgbaar via de website.

Datum

dinsdag 17 april 2018 van 21:00 tot 22:30

Prijs

€ 12,50

Locatie

Da Costakade 102 1053 WP, Amsterdam Nederland

Contact

+31 (0)20 589 16 80

Organisatie