De Klimaatmarathon Interview

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Hoewel de gevolgen van een opwarmende aarde niet te overzien zijn, wordt de aarde uitgeput en neemt de biodiversiteit af. Tijdens dit uitgebreide interview spreekt een groep experts met elkaar over de vraag: hoe gaan we om met klimaatverandering?

Waarom lukt het ondanks alle waarschuwingen maar niet om iets aan klimaatverandering te doen? Hoe moet je omgaan met het veranderende landschap en de afnemende biodiversiteit? En doet Nederland wel genoeg om de doelen van het Parijsakkoord te halen?

Yoeri Albrecht, Femke Halsema en Tijs van den Brink spreken in deze zes uur durende interviewmarathon met wetenschappers, kunstenaars, ondernemers, activisten en opiniemakers over klimaatverandering, één van de grootste uitdagingen van deze tijd.

In verschillende samenstellingen praten de experts telkens vanuit een nieuwe invalshoek over klimaatverandering. In drie stappen werken ze toe naar een oplossing: wat is de stand van zaken, welke psychologische reflexen beïnvloeden het menselijk handelen en wat kan Nederland doen?

Prijs

Regulier € 17,50
CJP € 15,-
Studenten € 15,-

Tickets

Voor deze activiteit zijn tickets te koop via de website.

Datum

vrijdag 15 september 2017 vanaf 18:00

Prijs

€ 17,50

Locatie

Kleine-Gartmanplantsoen 10 1017 RR, Amsterdam Nederland

Contact

+31 (0)20 553 51 00

Organisatie