De Jonge Onderzoekers Kijk doe en ontdek de Jonge Onderzoekers Groningen

Voor kinderen en jongeren
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Zpannend Zernike is de kans om te ervaren wat je allemaal kan doen bij de Jonge Onderzoekers Groningen

Let op! Deze activiteit vindt plaats op een afwijkende datum. Vanwege de 4 mijl van Groningen, vindt Zpannend Zernike dit jaar niet plaats in het Weekend van de Wetenschap, maar één week later op 14 en 15 oktober.


Op de zaterdag van Zpannend Zernike kun je kennis maken met alle afdelingen van De Jonge Onderzoekers. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten die bol staan van wetenschap en techniek! Ga zelf aan de slag, bouw, ontwerp en experimenteer!

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar.

|h3. Zpannend Zernike
Deze activiteit is onderdeel van Zpannnend Zernike. Vanwege de 4 mijl van Groningen, vindt Zpannend Zernike dit jaar niet plaats in het Weekend van de Wetenschap, maar één week later op 14 en 15 oktober. Tijdens Zpannnend Zernike kun je op allerlei plekken in Groningen backstage in de wereld van wetenschap en technologie.

Op zaterdag kan dat in het Academiegebouw (van Memory tot Zernike), bij ERIBA/UMCG, bij de Jonge Onderzoekers (Kijk! Doe! Ontdek!), het Universiteitsmuseum (van Proeflab tot Zeer Zpannende Zpeurtocht) en De Truck. Op zondag kan dat bij KVI-Cart, Hanzehogeschool, het Kapteyn Instituut, SRON, EnTranCe, de EnergyBarn, Bernoulliborg (Science LinX) en De Truck.

Weekend van de Wetenschap 2017

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 7 en 8 oktober openen diverse organisaties hun deuren – bedrijven, instituten, onderzoeksinstellingen, universiteiten, musea en sterrenwachten – om bezoekers van jong tot oud de unieke kans te geven een stap te zetten in de wereld van wetenschap en technologie. Zij organiseren unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Ga backstage in de wereld van wetenschap en technologie!

Datum

zaterdag 14 oktober 2017 van 12:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Dirk Huizingastraat 13 9713 GL, Groningen Nederland

Contact

(+31)50 526 07 21