Dat wordt lachen Meivakantie in Beeld en Geluid

Voor families
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Geniet met het hele gezin van de theatershow van VET Kindercabaret, laat je fantasie de vrije loop tijdens de familie-acteerworkshop of leer de kneepjes van stand-up comedy.

Speel mee in een sketch of maak karikaturen, memes, raps en konijnen. In de meivakantie is het is een dolle boel bij Beeld en Geluid.

Programma

Speel mee in een sketch
Dagelijks om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur

In deze familieworkshop ga je zelf een sketch naspelen. Wat zijn karikaturen en hoe werken ze? Bekijk enkele voorbeelden en geef je eigen karikatuur vorm. Na een paar repetities ben je klaar voor het echte werk. Voor het groene scherm speel je een scène na die je vervolgens toegestuurd krijgt.

Karikaturen, memes, raps en konijnen
Dagelijks van 11:00 tot 16:00 uur

Deze meivakantie ga je zelf aan de slag met het maken van satire. Met een paar tips teken je je eigen karikatuur of maak je zo een meme. Muzikaal aangelegd? Maak een satirische rap waarin je belangrijke (of juist onbelangrijke) dingen op de hak neemt. De kleintjes kunnen in de knutselhoek aan de slag en zelf een konijn in elkaar knutselen. Wordt jouw konijn lief en fluffig of juist gevaarlijk en bad ass met bokshandschoenen?

Theatershow en masterclasses

VET Kindercabaret (theatershow)
Dinsdag 30 april om 14:00 uur en donderdag 2 mei om 14:00 uur
Is écht cabaret met VETte herkenbare liedjes en sketches. Lach samen met je familie om hele herkenbare of juist absurde dingen. Een hilarische zang- en theatershow over zwemles, (vals)spelen, trakteren op school, kampeerhelden (op sokken…) en chaos op de achterbank. Deze voorstelling is bedoeld voor kinderen van 5 tot 85 jaar.

Masterclass stand-up comedy
Woensdag 1 mei om 14.00 uur
Hoe bedenk je een goede grap? Hoe laat je je publiek het hardst lachen? Wat zijn manieren om te improviseren op suggesties uit het publiek? De De comedians van het Comedyhuis leren je de kneepjes van het vak.

Masterclass satire maken met Tex de Wit
Vrijdag 3 mei 14.00 uur
Tex de Wit (bekend van Zondag met Lubach en Klikbeet) leert jou de allerbeste grappen te maken. Samen met Tex onderzoek je wat een goede grap is en of je zomaar over iedereen grappen mag maken. Dan is het tijd om dit meteen toe te passen.

Prijs

De familieworkshop en de cursus satire maken zijn gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor Beeld en Geluid.

Regulier € 17,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 9,50
Kinderen t/m 3 jaar Gratis
CJP en studenten € 9,50
Museumkaart Gratis

Voor de theatershow en de masterclasses geldt een toeslag van € 2,50.

Tickets

Kaarten voor de theatershow en de masterclasses zijn te koop via de website.

Kaarten voor Beeld en Geluid zijn te koop via de website.

Datum

zondag 28 april 2019 t/m zondag 5 mei 2019 van 9:00 tot 16:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Media Parkboulevard 1 1217 WE, Hilversum Nederland

Contact

+31 (0)35 677 55 55