Brein en burn-out Debat

Voor volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Neurowetenschappen spelen een steeds grotere rol in het aanpakken en voorkomen van een burn-out. Deze lezing gaat over het brein en een burn-out, en wat die twee met elkaar te maken hebben.

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privéleven en dit gaat met allerlei klachten gepaard. Die klachten kunnen zeer ingrijpend zijn en ze roepen vaak veel angst en woede op. Op het werk zie je dan minder motivatie, en in de privéomgeving zijn relaties vaak gespannen en leven mensen onder aanhoudende dreiging dat ze de omstandigheden niet meer onder controle hebben. Dit kan aanleiding geven tot de zeer langdurige situatie burn-out, of soms ook van de bore-out.

Steeds duidelijker blijkt nu dat de neurowetenschappen een bijdrage kunnen leveren om het probleem van de burn-out en de bore-out aan te pakken en te voorkomen, maar wat heeft het brein met een burn-out te maken?

Tijdens dit debat met dr. L. Swinnen van Different BVBA, ga je met elkaar in gesprek om dit onderwerp helemaal uit te pluizen.

Prijs

Regulier € 10,-
Online voorverkoop € 8,-
Studenten € 5,-
Met aanwezigheidsattest € 20,-

Aanmelden

Voor deze lezing is aanmelden verplicht via de website

Datum

maandag 24 april 2017 van 20:30 tot 22:00

Prijs

€ 10,00

Locatie

New Zebra Zebrastraat 32 9000 , Gent België

Contact

+32 (0)496 29 71 07

Organisatie