Betweter Festival 2019 Festival

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Tijdens het Betweter Festival 2019 onderzoek je met wetenschappers en artiesten hoe het anders kan. Welke hardnekkige gewoonten laat jij liever achter je?

Welke vastgeroeste denkpatronen kunnen we beter achter ons laten? Wat moet er voor ze in de plaats komen? En hoe kom het eigenlijk dat we zo graag vasthouden aan het bekende? Tijdens het Betweter Festival onderzoek je met wetenschappers en artiesten hoe het anders kan. Poets oude theorieën op van obscure wetenschappers het woord wordt aan tegendraadse denkers, schrijvers en artiesten gegeven. Over idealisme, verbeelding en vooruitgang. Maar ook over hokjesdenken, heimwee en vooroordelen. Out of the box en geestverruimend. Zodat jij de toekomst met frisse zin tegemoet kan treden.

Studium Generale Utrecht

Tickets

Kaarten zijn te koop via de website

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

vrijdag 4 oktober 2019 vanaf 19:30

Prijs

€ 12,50

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

TivoliVredenburg Vredenburgkade 11 3511 W, Utrecht Nederland

Contact