Audiotour evolutie Educatief programma voor bovenbouw HAVO en VWO

Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Educatief programma voor de bovenbouw HAVO en VWO, waarbij de leerlingen met een audiotour de tentoonstelling bezoeken, een opdracht maken en het thema 'evolutie' verder uitgelegd krijgen.

Dit is een educatief programma voor het voortgezet onderwijs. Bekijk de overzichtspagina van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam voor alle regulier toegankelijke activiteiten.

Bent je in de klas met het thema Evolutie bezig en wil je de theoretische leerstof laten spreken voor jouw leerlingen? Boek dan de Audiotour Evolutie met het opdrachtenblad dat speciaal ontwikkeld is voor de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

Terwijl de leerlingen de tentoonstellingen bekijken, beluisteren ze de audiotour en doen ter afsluiting een aansluitende opdracht. Er komen onderwerpen ter sprake die in veelgebruikte biologie-methoden aan bod komen, zoals natuurlijke selectie, convergentie, divergentie, rudimentaire organen en geografische isolatie.

Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Prijs

Per leerling €4,-
Begeleiders Gratis

Inschrijven

Deze audiotour is geschikt voor maximaal 35 leerlingen van de bovenbouw van de HAVO en het VWO. Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website.

Datum

maandag 21 maart 2016 t/m woensdag 31 oktober 2018 van 12:00 tot 18:00

Prijs

€ 4,00

Locatie

Westzeedijk 345 3015 AA, Rotterdam Nederland

Contact

+31 (0)10 436 42 22