Archeologie in de gemeente Lochem Lezing door Harry Pape-Luijten

Voor volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Regio-archeoloog Harry Pape-Luijten geeft een lezing over archeologisch onderzoek, archeologische vondsten in de gemeente Lochem en legt uit hoe je het landschap kunt 'lezen'.

Sinds februari 2019 is Harry Pape-Luijten actief als regio-archeloog in de gemeente Lochem. Hij heeft een passie voor verhalen die in het onder- en bovengronds verleden schuilen en was daardoor eerder betrokken bij verschillende archeologische projecten in de gemeente. Wat kun je allemaal in de grond vinden en hoe weet je wat de verhalen zijn die erachter schuilen? Pape-Luijten vertelt het allemaal.

Voor en na de lezing is er gelegenheid om de tentoonstelling met archeologische vondsten uit Lochem en omgeving te bekijken en vragen te stellen aan de regio-archeoloog.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 14:00 tot 17:00

Prijs

Gratis

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

de Bibliotheek Lochem Dr. Rivestraat 3 7241 AS, Lochem Nederland

Contact