Apollo inspiring the future Engelstalige lezing

Voor jongeren en volwassenen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Altijd al een lezing van een echte astronaut willen bijwonen? Op deze avond geven André Kuipers, Walter Cunnigham en Russell Schweickart een presentatie. Ook oud-NASA-ingenieur Scott Millican vertelt over zijn ervaringen.

Tijdens deze avond is André Kuipers aanwezig en zullen de astronauten Walter Cunningham (Apollo 7) en Russell Schweickart (Apollo 9) een presentatie geven over hun maanmissies. Ook aanwezig is Scott Millican. Hij ontwikkelde in 1969 de Lunar Surface Checklist en trainde de astronauten voor de procedures die zij moesten volgen om de Apollo-missies van 11 tot 17 naar de maan en veilig terug naar de aarde te brengen.

Voertaal

De voertaal van deze lezing is Engels

Programma

19.00 Inloop
19.30 Start evenement
22.00 Einde

Tickets

Kaarten voor deze lezing zijn te koop via de website.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid op het Wantveld tegen betaling.

Dit evenement vindt plaats dankzij samenwerking tussen de gemeente Noordwijk met partners HE Space en ESA ESTEC.

Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 19:00 tot 22:00

Prijs

€ 16,50

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Theater de Muze Wantveld 2 2202NS, Noordwijk Nederland

Organisatie