3D-geprinte bloedvaten Lezing door Jeroen Rouwkema

Voor iedereen
Deze activiteit is helaas geëindigd,
bekijk de huidige agenda
Vind jij nieuwe uitvindingen en technieken interessant? En ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is met biomedische werktuigbouwkunde? tijdens deze lezing vertelt ingenieur Jeroen Rouwkema over onderzoek naar het 3D-printen van bloedvaten.

Tijdens deze lezing vertelt doctor ingenieur Jeroen Rouwkema over hoe techniek de geneeskunde helpt met het 3D-printen van bloedvaten. Deze geprinte bloedvaten worden opgebouwd met menselijke cellen, met het uiteindelijke doel om het gebruik van donorweefsel te vervangen. Jeroen Rouwkema is Universitair hoofddocent aan de Universiteit Twente en vertelt en demonstreert hoe bloedvaten geprint worden en waar ze precies voor gebruikt worden.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door VSC pop-upwetenschapper.

Rikkert Harink voor Oyfo Techniekmuseum

Prijs

Deze lezing is gratis in combinatie met een geldig entreebewijs voor Oyfo Techniekmuseum

Regulier € 7,50
Kinderen t/m 3 jaar Gratis
CJP € 5,75
Museumkaart Gratis
Weekend van de Wetenschap 2019

Ga op 5 en 6 oktober backstage bij bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten, musea, sterrenwachten en ziekenhuizen om live wetenschap en technologie te beleven. Iedereen van jong tot oud krijgt de unieke kans de wereld van wetenschap en technologie te beleven. Doe mee met unieke en exclusieve activiteiten zoals proefjes, experimenten, demonstraties, open dagen, tentoonstellingen en meer. Kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Datum

zaterdag 5 oktober 2019 van 14:00 tot 15:00

Prijs

€ 7,50

Deze activiteit is onderdeel van:

Locatie

Oyfo Techniekmuseum Industriestraat 9 7553 CK, Hengelo Nederland

Contact

+31 (0)74 243 00 54